KUOPIO

Patenttitoimistokentässä on tapahtunut merkittäviä muutoksia viime vuosina. Kuopion tilanne ajautui sellaiseksi, että muutokset olivat väistämättömiä.  Me halusimme olla myös mukana ja lähteä kehittämään Kuopion palveluista uutta liiketoimintaa meille.

 

Kespat Oy:ssä saimme yritysjärjestelyn myötä jatkajaosakkaat ja toiminta uudella omistuspohjalla käynnistyi varsinaisesti vuoden 2015 alusta. Ajankohta Kuopioon laajentumiselle määräytyi meidän kannalta Kuopion tilaanteesta itsestään.

 

Alusta saakka oli selvää, että Kuopion palvelun avaamiseksi siellä on oltava läsnä. Meillä onkin kustannustehokas konsepti palvelun järjestämiseksi. Me neljä asiamiestä olemme kukin vuorollaan kaksi päivää viikossa Kuopion konttorilla (Technopolis Microkatu) – paljolti etätöissä. Tämä tekee tästä hyvin taloudellisen tavan toimia.  

 

Pidemmällä aikavälillä tarkoituksemme on rekrytoida patenttiasiamies ja muuta henkilökuntaa Kuopioon. Pohjois-Savo on meille varsin luonnollinen kehityssuunta.

 

Kuopion palvelun syyskausi on alkanut.  Nyt meillä on hieman enemmän ymmärrystä, kuinka toimia palvelun toteuttamiseksi Kuopiossa. Siinä on paljon asiakkaalle näkymättömiä seikkoja, joilla palvelu on saatu juohevaksi ja kustannustehokkaaksi. Tietojärjestelmäkehitys on ollut merkittävää ja siihen täytyy panostaa vastaisuudessakin. Asiakkaan kannalta meidät tavoittaa lyhyellä viiveellä joka viikko Kuopiossa.   Kuopion konttorilta on helppo lähteä palaveriin muualle Pohjois-Savoon ja Joensuun seudulle. Yhtälailla alueen yrityksille Kuopion toimistomme (Microkatu) on helppo ja luonnollinen kohtaamispaikka.

 

Kommentit

Jätä vastaus


(Sähköpostiosoitettasi ei näytetä julkisesti.)


Captcha-koodi Napsauta kuvaa nähdäksesi toisen captcha koodin.


Asiakkaitamme

Onnibus Harvia LH Lift Keto Harvesters Silenta Bio GTS Firstbeat Overdrive
Mainostoimisto Mediataivas